torstai 1. joulukuuta 2011

HIIT-High intensity interval training

Ensi viikolla otan käyttöön HIIT-treenin.
Kyse on siis korkeasta intensiivisestä treenistä, joka voidaan suorittaa esimerkiksi juosten ennen aamupalaa. Tarkoitus on siis tehdä treeni tyhjään vatsaan, jonka jälkeen ollaan vielä noin 30min syömättä. Tämä siksi, että rasvanpoltto on juoksun jälkeen yhä käynnissä.
Treenin aion tehdä kolmena kertana viikossa eli kahtena välipäivänä + yhden kerran treenin yhteydessä. Treenin pituus on todella lyhyt eli ensimmäisenä kertana se on vain 4min. 4 minuutista muutama kymmensekka tehdään kevyesti hölkäten, jonka jälkeen nopeutta korotetaan 85% maksimisykkeestä. Jokaisen kolmannen treenin jälkeen lisätään yksi jakso lisää eli 1 minuutti, jolloin 8 viikon kuluttua kaksi treeni kertaa ovat 15min pituusia.


Ja miksi kaikki tämä?

Kyse ei ehdottomasti ole ajasta sillä jokaisella löytyy 4-15min päivästä aikaa tähän treeniin. Se on vain siitä kiinni, kuka haluaa sitä oikeasti.
Nämä treenit polttavat tehokkaasti rasvaa lihaksia surkastuttamatta kuitenkaan. Joten aika suhteessa tuloksiin on aika mitätön. Kokeilkaa kaikki pois vaan, mikäli rasvanpoltolle on tarvetta. :-)

Tämä paketti oli tiivistetty, joten jos haluatte lukea lisää niin täältä löytyy enemmän kokemuksista lähtien tietoa:

 http://musclenet.fi.customer.axxion.fi/hiit.php




3 kommenttia:

  1. Heippa!

    Sulla on kuvia lmfphography.com sivustolla. Sun pitäis laittaa kuvia, jossa näkyy enemmän tissiä ja reittä, että saisit "auttajia". Muilla malleilla näkyy enemmän ja uusia tulee lisää koko ajan. Sut lempataan avaussivulta pian pois.

    VastaaPoista
  2. Moooi. :-) Niin, en mä siellä pidäkään kuvia enään kauaa muutenkaan, koska en halua ryhtyä tuommoiseen, että ihmiset lähettää rahaa kun näkyy tissiä.

    VastaaPoista
  3. tai siis, en haluu mitää rahajuttuja. :DDD

    VastaaPoista